Nieuwsbrief april mei

Stal

de Waal

Nieuwsbrief 


Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet afgelopen dinsdag 21 april hebben de KNHS en FNRS  gekeken naar wat de nieuwe maatregelen betekenen voor de paardensport. Belangrijkste wijziging op de huidige maatregelen is dat kinderen en jeugd t/m 18 jaar weer samen buiten kunnen sporten, mits dit georganiseerd en onder begeleiding is.


Wij hebben er voor gekozen om kleine groepslessen aan te bieden voor kinderen/jeugd t/m 18 jaar.  Daarnaast bieden wij prive lessen aan. 

Geen wedstrijden en competities toegestaan t/m 1 september


Er mogen geen wedstrijden en competities georganiseerd worden. Deze maatregel betreft alle wedstrijden, ongeacht niveau en competities. 
Abbonement? 

In verband met alle veranderingen zullen wij niet meer incasseren. De lessen die wij nu aanbieden zullen per les worden afgerekend. Wij beginnen met de groepslessen op woensdag en zaterdag. Wij zullen per week aankijken of de lessen die wij aanbieden voldoende zijn. Naast de groeplessen blijven wij de prive lessen aanbieden.

Prive lessen


Wij bieden prive lessen aan voor alle leeftijden. Voor aanvragen 06 47 40 16 74. 


Het is niet meer mogelijk im bij de prive lessen te kijken.


Kosten?


De kosten van de groepslessen zijn €15 per les. Hoe gaan de lessen in werking?


Gezien er geen ouders/verzorgers aanwezig mogen zijn bij de lessen, zal de instructie de verzorging en zadelen op zich nemen van de paarden. Bij aanvang van de les zal de instructie de kinderen bij de ingang van het hek ophalen. Aan het einde van de les zal de instructie de kinderen terug brengen bij het hek, waar de ouders/verzorgers de kinderen/jeugd kunnen ophalen. LET OP: Rijhandschoenen verplicht. Voor verdere vragen kunt u ons bereiken via: info@hc-krimpenerwaard.nl of via whatsapp 0647401674


Aanmelding van de lessen


Wij zullen met een online platform werken waar kan worden ingeschreven voor de lessen. Er kunnen maximaal 3 kinderen worden ingeschreven. Na de reservering zal u een bevestigingsemail ontvangen. Daarnaast zal u de les via ideal kunnen afrekenen. Wanneer binnen 24 uur er geen betaling is ontvangen zal uw reservering geannuleerd worden. 


Weersomstandigheden


De lessen zullen ook doorgaan in regen. Wij mogen de lessen niet naar binnen verplaatsen. 


Afmelding?


Resitutie van lesgeld is niet mogelijk.