Nieuwsbrief september

Stal

de Waal

Nieuwsbrief september


abonnementen


Na een lange periode van geen abonnementen groepslessen gaan we weer een poging wagen om deze te organiseren. Wij willen starten in oktober op de woensdag en de zaterdag met uurlessen en half uurlessen. Wij willen onze trouwe ruiters eerst de mogelijk geven zich voor deze dagen in te schrijven waarna wij de indeling van de lessen zullen maken. Alle abonnementen voor de corona sluiting vervallen automatisch.  


Doordat er in week 40 een start wordt gemaakt met het saneren en vernieuwen van het dak op de grote rijhal en stallen, zal er alleen gebruik worden gemaakt van de kleine rijhal en buitenbaan. 


Kosten nieuwe abbonementen


De kosten zullen voor de uursles €65 per maand en voor de half uurlessen €32,50 per maand. Let op er worden geen inhaallessen meer aangeboden. 


De prive lessen zijn voor de jeugd tot 14 jaar €20 per 30 minuten les, vanaf 14 jaar €25 per 30 minuten les. De privelessen worden afgerekend via het inmiddels welbekende tikkie. 


Aanmelden


Mochten jullie weer willen paardrijden via een abonnement, meld je dan aan via de mail inschrijving@hc-krimpenerwaard.nl of via de staltelefoon. Lessen in september 


Prive lessen


Wij bieden prive lessen aan voor alle leeftijden. Voor aanvragen 06 47 40 16 74. 
Voor de prive lessen worden er tikkies verstuurd, deze moeten vooraf betaald worden, meestal worden ze een dag van te voren verstuurd.


prive lessen blijven mogelijk op de:

Dinsdag vanaf 17:00,                Donderdag vanaf 12:00             Vrijdag vanaf 14:00 Verdere updates houdt onze website in de gaten. Wij krijgen vaak dezelfde vragen over de mail, terwijl de antwoorden terug te vinden zijn op onze site.